Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Fryst Bladspenat | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
4 dl | Fullkornsris | |
1 tbsp | Rapsolja | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
600 g | Sejfile Fryst | |
0,75 dl | Standardmjölk | |
125 g | Färska champinjoner | |
2 tsp | Torkad oregano | |
75 g | Riven Ost | |
4 tbsp | Tomatpuré | |
1 tsp | Salt | |
250 g | Morötter |
Sätt ugnen på 225 grader.
Koka 4dl råris.
Skiva 125g champinjoner och 2 tomater.
Fräs svampen och 250g bladspenat(fryst) i en kastrull med lite olja. Bred sedan allt i en ugnsform.
Lägg fisken i formen och fördela tomatskivorna ovanpå.
Blanda 4msk tomatpuré med 3/4dl mjölk och 1msk honung. Tillsätt 2tsk torkad oregano, 1tsk salt och 2krm svartpeppar.
Fördela blandningen över formen och strö på 75g riven ost. Gratinera mitt i ugnen i ca 20min.
Riv 250gram morötter.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt