Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fudge | ||
1,5 dl | Vispgrädde | |
1 tsp | Kardemummakärnor | |
1 tsp | Honung Flytande | |
2 pc. | Kanel Hel | |
200 g | Chokladkaka Ljus | |
Kaka | ||
1 dl | Kakao | |
1 tsp | Vaniljsocker | |
3 dl | Strösocker | |
2 pc. | Ägg | |
100 g | Smör | |
1,5 dl | Vetemjöl | |
0,25 tsp | Salt |
Vispa ägg och socker. Blanda de torra ingredienserna i en skål och vänd ner i äggvispet. Smält smöret och rör ner det.
Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbara kanter (24 cm i diameter). Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader, cirka 20 minuter. Låt kallna.
Stöt kanelstängerna och kardemumman lätt i en mortel. Koka upp grädde, honung och kryddor. Ta bort kastrullen från värmen och låt det stå och dra i 10 minuter. Koka upp grädden igen och sila den över den finhackade chokladen. Rör tills fudgen blir slät och bred sedan ut den kladdkakan. Ställ in i kylen att stelna.
Servera med lättvispad grädde.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt