Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
1 pc. | Persilja - färsk | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
Potatis | ||
2 kg | Sötpotatis, (4 st) | |
1 krm | Paprikakrydda | |
1 krm | Kanel Malen | |
1 krm | Koriander - torkad | |
1 krm | Spiskummin | |
380 g | Kikärtor Kokta | |
Sås | ||
380 g | Kikärtor Kokta | |
1 dl | Vatten | |
150 g | Citron | |
3 clove | Vitlök | |
1 krm | Dill - torkad |
Sätt på ugnen på 200 grader. Skär potatisen i halvor. Rosta ihop med hälften av kikärtsburken.
Förberedda såsen och hacka topping i små bitar. Efter ca 25 min när potatis känns mjuka, ta ut från ugnen. Toppa med sås, tomater och perslja!
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Koriander Malen 28g Santa Maria