Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
sötsur sås | ||
1 krm | Chiliflakes | |
1 pc. | Lime | |
2 tbsp | Japansk soja | |
2 tbsp | Dadelsirap | |
1 clove | Vitlök | |
2 tbsp | Vatten | |
1 pc. | Lök | |
400 g | Risnudlar, (2 dl) | |
65 g | Rödbetor Färsk, (1 st) | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 pc. | Rispapper | |
1 pc. | Gul Paprika | |
1 pc. | Mynta - färsk |
Blötlägg risnudlarna. Sätt på ugnen på 200 grader.
Pensla rispapper tills den blir mjuk. Skär grönsaker i stavar och peppra eventuellt. Stek risnudlar.
Lägg prydligt och rakt i rispappret och vik/rulla ihop. Lägg de på ett fat, rispappret klibbar ihop sig själv efter ett tag. Försäkra ställen som ska klistras ihop med lie extra vatten.
Baka i ugnen i 15 min.
Sås: Blanda ihop alla ingredienser.
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria