Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Teriyakisås | ||
4 tbsp | Råsocker Strö | |
3 tbsp | Mirin | |
3 tsp | Majsstärkelse | |
1 tbsp | Honung | |
1 tsp | Vitlök | |
8 tbsp | Japansk soja | |
1 tsp | Sesamolja | |
1,5 tsp | Ingefära Malen | |
Lax | ||
1 tbsp | Salladslök | |
1 tbsp | Sesamfrö | |
1 000 g | Laxfilé |
Blanda alla ingredienser förutom majsstärkelse i en skål. Skär upp laxen i portionsbitar. Lägg i laxbitarna i skålen, blanda så att alla bitar är täckta, täck över skålen med plastfolie och låt marinera i kylen i ca 20 minuter.
Lägg ett bakplåtspapper i en ugnssäker form och värm ugnen till 200 grader.
Grilla de marinerade laxbitarna i ugnen i ca 13-16 minuter. Medan laxen tillagas, häll över återstående marinad i en kastrull. Koka upp och dra sedan ner värmen. Låt sjuda i 4 minuter. Rör om då och då så inget bränner fast. Hacka salladslök.
När laxen är klar, pensla på såsen, strö över sesamfrön och hackad salladslök.
Servera med nudlar eller ris.
Photo:
http://natashaskitchen.com
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel