Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Picklad och stekt lök | ||
6 pc. | Silverlök | |
Tillbehör | ||
4 pc. | Saltgurka | |
2 pc. | Silverlök | |
Dijonmajonnäs | ||
2 tbsp | Dijonsenap | |
2 dl | Majonnäs | |
Lag | ||
0,5 dl | Ättika | |
100 g | Smör | |
2 dl | Vatten | |
2 tbsp | Senapsfrö | |
1 dl | Strösocker | |
Burgare | ||
4 pc. | Cheddarost i Skivor | |
4 tbsp | Smör | |
4 pc. | Hamburgerbröd | |
600 g | Högrevsfärs |
Lök Skiva löken i tunna skivor. Koka upp ättika, socker och vatten med senapsfröna. Använd gärna 1msk gula korn och 1msk bruna. Lägg ner hälften av löken i lagen och låt den ligga och dra så länge som möjligt.
Stek resten av löken i mycket smör. Låt löken karamelliseras lätt. Smaka av med salt och svartpeppar.
Burgare Blanda färsen jätteförsiktigt och forma till 4 hamburgare. Salta ordentligt. Stek hårt i stekpanna. Tryck på ovansidan med en stekspade.
Vänd burgarna när det fått ordentlig färg. Lägg på en rejäl skiva cheddarost. Burgaren ska serveras medium, ca 56-58 grader i innertemperatur.
Bröd Smält smöret. Pensla hamburgerbröden (gärna av briochetyp, eller använd glutenfritt) med smält smör och rosta dem i ugnen på 250 grader till de fått fin färg.
Dijonmajonnäs Blanda och smaka av med salt.
Tillbehör Skiva silverlöken tunt. Skiva saltgurkan.