Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Körsbärstomater | |
250 g | Körsbärstomater Gula | |
250 g | Sparris Färsk | |
1 pc. | Rödlök | |
70 g | Mangold | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
2 tbsp | Rödvinsvinäger | |
1,5 dl | Olivolja | |
125 g | Salladslök | |
50 g | Lantbröd |
Skär tomaterna i sköna bitar. Skiva rödlöken. Blanda olivolja, salt, peppar och vinäger och ringla över tomater och rödlök. Låt stå och dra i 15 -20 minuter. Halvera salladslökarna och grilla i grillpanna tillsammans med sparris. Blanda samman med tomatsalladen och vänd ner plockade persiljeblad och mangoldskott före servering. Smula sönder brödskivorna, stek dem i lite olivolja och salta och peppra. Strö dem sedan över grönsakerna.
Photo:
Niklas Bernstone
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Grekiskt Lantbröd 600g Bake My Day