Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Majonnäs | ||
4 dl | Rapsolja | |
2 tbsp | Vitvinsvinäger | |
3 pc. | Ägg | |
1 tbsp | Tryffelolja | |
2 tbsp | Dijonsenap | |
Pilgrimsmusslor & salsa | ||
30 g | Svarta oliver | |
1 pc. | Rödlök | |
200 g | Pilgrimsmusslor | |
0,5 pc. | Körvel - färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
200 g | Melon | |
0,5 pc. | Gurka | |
30 g | Kapris, Hel |
Skär melon och gurka i sköna bitar - det ska se "levande" ut, inte för perfekt. Skiva rödlöken tunt. Dela kaprisbären mitt itu. Vänd runt melon, gurka, rödlök, kaprisbär och oliver i olivolja och smaksätt med salt och peppar.
Majonnäsen: Dela äggen och vispa samman äggulor, senap och vinäger. Tillsätt oljan i en tunn stråle under kraftig vispning. Smaka av med salt och peppar. Smaksätt majonnäsen med tryffelolja och citronsaft. Tillsätt eventuellt salt och peppar.
Halstra pilgrimsmusslorna gyllene på båda sidor. Servera pilgrimsmusslorna med tryffeldippen och melonsalsan. Garnera med körvel.
Photo:
Niklas Bernstone
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Vattenmelon Hel Liten Klass1