Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
5 dl | Vispgrädde | |
900 g | Kycklinglårfile Fryst | |
1 tbsp | Smör | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Jordnötter Rostade/Saltade | |
1 pc. | Bacon Skivat | |
1 tsp | Salt | |
1,5 dl | Passerade Tomater | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
Tillbehör | ||
600 g | Vitkål | |
1 pc. | Grönsaksbuljong |
Sätt ugnen på 225 grader. Strimla kyckling och bacon och stek tillsammans med smör, ca 10 min. Lägg över i en ugnsform. Vispa grädden fluffig. Blanda i passerade tomater och tomatpuré. Salta och peppra. Häll gräddblandningen över kycklingen och strö över lite jordnötter och gratinera i mitten av ugnen ca 20 min. Under tiden gör du vitkålen.
Koka upp vatten och buljong. Koka vitkålen ca 5 minuter tills den har blivit ”al dente”. Häll av i durkslag och servera till kycklingen.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Jordnötter Salta 275g Estrella
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt