Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Getost, Chevre | |
14 pc. | Torkade Fikon | |
4 pc. | Ägg | |
1 krm | Salt | |
30 g | Ruccolasallat | |
1 pc. | Filodeg | |
2 pc. | Fikon Färska | |
2 dl | Standardmjölk | |
3 tbsp | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Lägg fikonen i blöt i ca 10 min.
Blanda ihop äggen med mjölken och krydda med en nypa salt och peppar.
Häll av vattnet från fikonen och skär ner dem i grova bitar. Blanda ihop fikonen med getost och spenat i en skål.
Klipp filodegen i rutor lagom stora att klä insidan på 12 st stora muffinsformar med. Du behöver 36 st ark.
Pensla varje ark med lite smält smör och lägg sedan 3 st ark i varje muffinsform.
Fördela getoströran jämt i varje form och häll lite äggstanning över så att det precis täcker. Grädda i ugn på 175 grader i ca 15 min.
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria