Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Chokladformar | ||
175 g | Mörk Blockchoklad | |
20 pc. | Bakformar Papper | |
Fyllning | ||
1 tbsp | Florsocker | |
50 g | Maränger | |
3 dl | Vispgrädde | |
300 g | Hallon |
Tina hallon om de är frysta och smält chokladen i ett vattenbad. Ställ pappersformarna gärna dubbla, på en bricka. Pensla dem invändigt med chokladen och ställ in i kyl att stelna en stund. Tag ut dem och pensla dem en andra gång, var noga med kanten andra gången. Ställ formarna kallt i minst en timme. Lossa sedan formarna från pappret. Krossa marängerna lätt. Vispa grädden och smaksätt den med vaniljsockret. Vänd ner maränger och hallon i grädden. Fyll formarna med blandningen.
Photo:
Ann Lindberg
2 Bakchoklad Mörk 70% 100g Garant
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant