Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 dl | Matlagningsgrädde | |
65 g | Salladsmix | |
1 tbsp | Kinesisk soja | |
1 dl | Mellanmjölk | |
1 tbsp | Flytande Smör | |
1 tsp | Örtsalt | |
1 krm | Svartpeppar | |
500 g | Nötfärs | |
1 kg | Potatis Fast | |
1,5 tbsp | Potatismjöl |
Skala potatisen och koka den i lättsaltat vatten, ca 30 min. Dela potatisen om de är riktigt stora.
Blanda färsen med örtsalt, peppar, potatismjöl och mjölk.
Bryn smöret i en stor stekpanna och platta ut färsen i pannan till en stor biff som täcker hela. Stek ca 4-5 min.
Dela färsen i 4 delar och vänd dem. Stek ytterligare ca 4-5 min.
Ta upp biffarna ur pannan och skölj ur den. Häll i grädde och soja i stekpannan, rör om. lägg tillbaka biffarna och låt dem småputtra i såsen 3-4 minuter.
Servera med kokt potatis, sallad. Och gärna lite lingonsylt och inlagd gurka.
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens