Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Timjan - torkad | |
500 g | Gröna Ärtor Frysta | |
1 pc. | Gul lök | |
100 g | Rökt Skinka | |
1 clove | Vitlök Färsk | |
250 g | Kvarg 10 procent | |
2 pc. | Grönsaksbuljong | |
1 pc. | Riven Gratängost | |
1 pc. | Färsk timjan | |
1 pc. | Formfranska | |
2,5 dl | Matlagningsgrädde |
Sätt ugnen på 250 grader alternativt grill.
Skala och hacka löken. Koka upp 7 dl vatten, buljongtärningarna i en kastrull.
Lägg i de frysta ärtorna, löken och 1 tsk torkad timjan. Låt koka ca 5 minuter.
Lägg brödskivor på bakplåtspapper på en plåt. Lägg en skinkskiva på varje brödskiva och strö över ost. Gratinera i ugnen så att osten smälter och får fin färg.
Blanda Kesella, pressad vitlök och finhackad timjan till en röra.
Mixa soppan slät, servera med en klick röra i varje tallrik och de gratinerade smörgåsarna.