Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Räkspett | ||
170 g | Handskalade Räkor | |
1 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Gurka | |
10 pc. | Grillpinnar | |
0,5 pc. | Vitlök Vanlig | |
Soppa | ||
1,5 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Lime | |
400 ml | Kokosmjölk | |
3 dl | Yoghurt Naturell | |
1 pc. | Gurka | |
0,3 pc. | Mynta - färsk | |
3 krm | Flingsalt |
Soppa: Skala och tärna gurkan.
Lägg den tärnade gurkan, kokosmjölk, yoghurt och hackad mynta i en blender och mixa till en slät soppa. Smaka av med limesaft, flingsalt och peppar.
Ställ in soppan i kylen och låt den bli riktigt kall.
Räkspett: Häll av laken från räkorna och blanda räkorna med pressad vitlök, limesaft och limeskal i en bunke.
Skala och tärna gurkan. Blanda ner gurkan i skålen med räkor och låt allt stå i kylen tills servering.
Servering: Varva gurka och räkor på spetten.
Häll upp soppan i glas och servera med räkspetten.
Styling: Carina Hejde
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt