Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Purjolök | |
2 krm | Muskot Malen | |
1 pc. | Ägg | |
0,5 dl | Persilja - fryst | |
125 g | Cottage cheese Naturell | |
0,5 tsp | Salt | |
1 tsp | Strösocker | |
1 tbsp | Rapsolja | |
2 tsp | Dijonsenap | |
0,5 tsp | Svartpeppar | |
1 pc. | Kidneybönor | |
1 dl | Ströbröd |
Skölj 1 burk kidneybönor, lägg dem i en bunke och mixa dem med en stavmixer. Blanda i 1 ägg. Hacka 10 cm purjolök och 0,5 dl persilja fint och blanda ned det och 125 g keso i bönorna. Smaksätt med 2 tsk senap, 2 krm riven muskotnöt, 0,5 tsk salt, 0,5 tsk peppar och 1 tsk strösocker. Tillsätt 1 dl ströbröd, rör om och låt svälla i 5 minuter. Det är tillräckligt med tid för att sätta sig ned och göra en minimeditation eller bara andas lite. Forma smeten till biffar och stek på medelvärme ett par minuter på varje sida. Klart.
1 Ägg Frigående EKO M/L 10-p 650g
1 Persilja Finhackad Fryst 50g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Grovmalen 34g Santa Maria