Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Getost, Chevre | |
200 g | Färska lasagneplattor | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
10 pc. | Soltorkade Tomater | |
1 pc. | Lök | |
250 g | Fryst Bladspenat | |
4 dl | Standardmjölk |
Sätt ugnen på 200°C. Tina och krama ur bladspenaten. Skala och hacka löken. Fräs den och bladspenaten i olivolja i en stekpanna. Tillsätt 1/2 tsk salt och 1 krm grovmalen svartpeppar. Mixa chèvre, mjölk och soltorkade tomater med stavmixer eller i en matberedare. Krydda med basilika, 1/2 tsk salt och 1/2 tsk peppar. Varva ostsås, spenatröra och lasagneplattor i en gratängform. Sätt in i mitten av ugnen ca 20 minuter.