Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
10 pc. | Potatis Fast | |
500 g | Blandfärs | |
1 pc. | Ägg | |
1 dl | Mellanmjölk | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Äpplen | |
2 tbsp | Ströbröd | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
2 tbsp | Flytande Smör och Margarin |
Sätt ugnen på 250ºC. Skär potatisen med skal (väl rengjord) i klyftor och torka av dem. Lägg dem i en ugnssäker form och blanda med olivolja och salt. Ställ in mitt i ugnen 20-25 minuter. Vänd runt klyftorna 1-2 gånger under tiden. Färsbiffar: Blanda ströbröd med mjölk och låt svälla ca 10 minuter. Blanda färsen med salt. Rör ner ströbrödsblandningen, ägg och kardemumma. Forma färsen till 8 avlånga biffar (för 4 port). Stek dem runtom i matfettet 5-10 minuter. Äppleyoghurt: Dela, kärna ur och riv äpplet grovt, blanda det med yoghurten. Smaka av med salt och peppar. Servera biffarna med potatis och äppelyoghurt.
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1