Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
600 g | Laxfilé | |
100 g | Fetaost | |
0,5 pc. | Citron | |
1 tbsp | Potatismjöl | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
4 pc. | Hamburgerbröd | |
1 clove | Vitlök | |
4 pc. | Vanliga Tomater | |
150 g | Färsk bladspenat |
Finhacka laxen eller mixa den grovt. Blanda laxen med salt, peppar, citronsaft och -skal, pressad vitlök och potatismjöl till en färs. Forma färsen till 4 stora biffar (för 4 port). Mosa fetaosten. Blanda osten med yoghurten. Skiva tomaterna. Stek laxburgarna i smör 2-3 minuter på varje sida. Ta upp dem och stek tomaterna. Salta och peppra. Fräs spenaten hastigt. Rosta brödet och lägg på laxburgarna med ostdressingen, grönsakerna, oliver och citronklyftor.
600 g skinn- och benfri laxfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar rivet skal och pressad juice av 1/2 citron (1/2 citron motsvarar ca 2 msk) 1 vitlöksklyfta 1 msk potatismjöl 100 g fetaost 2 dl matlagningsyoghurt 4 tomater smör 150 g färsk spenat (gärna babyspenat) 4 skivor lantbröd
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens
3 Babyspenat Färdigsköljd Klass1