Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Hönsbuljong | |
0,75 dl | Basmatiris | |
400 ml | Kokosmjölk | |
4 dl | Vatten | |
500 g | Wokmix Fryst | |
1 pc. | Lime | |
2 tbsp | Färsk ingefära | |
300 g | Kycklingfile | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Koriander - färsk |
Skär kycklingfilén i strimlor. Fräs ingefäran i oljan i en kastrull. Lägg i kycklingstrimlorna och smulad buljongtärning eller fond. Låt ”koka” ett par minuter. Tillsätt ris och vatten och koka ca 5 minuter. Blanda i grönsakerna koka ytterligare ca 5 minuter. Rör ner kokosmjölken, smaka av med, pressad lime, salt och peppar. Blanda ner koriandern. Servera soppan med bröd.
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko