Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 pc. | Kycklingfile | |
2 pc. | Lime | |
1,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 tsp | Råsocker Strö | |
1 dl | Riven kokos | |
400 ml | Kokosmjölk | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
0,5 tsp | Svartpeppar | |
1 tsp | Salt |
Gör en marinad på finhackad chili, burk kokosmjölk, salt, peppar, limesaft, rivet limeskal och råsocker.
Skär kycklingfilén i kuber om 3x3 cm, lägg dem i marinaden och låt ligga i så länge som möjligt - gärna över natten i kylskåp. Blötlägg spett.
Ta upp dem och trä dem på spetten. Hacka koriander fint, blanda med kokosflingor och lägg på ett fat. Rulla kycklingspetten i kokosblandningen.
Grilla dem i ugnen i 180° i cirka 15-20 minuter beroende på storlek. Vänd gärna spetten efter halva tiden.
Servera gärna med "Kall mangosås med chili".
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt