Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 dl | Vispgrädde | |
1 pc. | Hönsbuljong | |
1 pc. | Gul lök | |
1 dl | Chilisås Original | |
1 tbsp | Smör | |
200 g | Färska champinjoner | |
1 kg | Kycklingfile Fryst | |
1 dl | Mozzarellaost | |
1 tbsp | Curry |
Sätt ugnen på 225 grader.
Putsa och dela kycklingfilén i mindre bitar.
Finhacka lök och skiva champinjonerna, fräs dessa i smör.
Smält smör i en kastrull och rör ner curryn. Häll på grädde, buljong och grädden. Koka upp och rör ner chilisåsen, låt småputtra i några minuter.
Lägg kycklingen i ugnsform, salta och peppra kycklingen och fördela lök/champinjonfräset ovanpå. Avsluta med att hälla såsen ovanpå och toppa med mozzarella.
Gratinera i ugn i ca 20-25 minuter.
1 Mozzarella 125g Michelangelo