Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Potatis Amandine | |
2 tbsp | Rapsolja | |
300 g | Körsbär | |
250 g | Rökt Sidfläsk Bit | |
2 pc. | Gul lök | |
30 g | Ruccolasallat | |
1 pc. | Rosmarin - färsk |
Sätt ugnen på 225c, grill.
Skrubba och skär potatisen i tunna skivor. Skala, halvera och strimla löken. Lägg potatis och lök på en bakpapperklädd plåt. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Blanda med 2 msk olja.
Tärna fläsket grovt och lägg det ovanpå potatisblandningen. Lägg på 2-3 rosmarinkvistar.
Rosta blandningen mitt i ugnen 20-30 min, tills potatisen är mjuk och allt börjar få fin färg. Tillsätt körsbären efter halva tiden.
Servera potatissalladen ljummen, gärna med lite ruccola på toppen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria