Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Garnering och servering | ||
80 g | Storkornskaviar Svart | |
1 package | Dill - färsk | |
2 tbsp | Citron | |
100 g | Romansallat | |
Tårta | ||
200 g | Kavring | |
100 g | Smör | |
0,75 dl | Vatten | |
80 g | Storkornskaviar Röd | |
0,5 package | Dill - färsk | |
2 tbsp | Gelatinpulver | |
3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Röd Steklök |
Smält smöret. Mixa kavringen med det smälta smöret till en slät massa. Tryck ut massan i en form med löstagbar kant, 23 cm i diameter. Blanda gelatinpulvret med vatten, låt svälla i några minuter. Finhacka löken och dillen. Blanda försiktigt creme fraiche, gräddfil, fint hackad röd lök och dill med den röda stenbitsromen. Smält gelatinet på svag värme och blanda ner det i fyllningen. Häll blandningen över kavringen i formen och låt det stelna i kyl i 6-8 timmar eller över natten. Skär ut tårtbitar och garnera med svart stenbitsrom och dill. Servera med lite salladsblad och en citronskiva.
Photo:
Ann Lindberg
1 Kavring Liten 440g Bake My Day