Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
fyllning | ||
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
4 pc. | Ägg | |
680 g | Färskost Naturell | |
1 krm | Salt | |
3 tbsp | Raw Cacao Powder | |
450 g | Mörk Blockchoklad | |
2 tsp | Vaniljsocker | |
2,5 dl | Strösocker | |
botten | ||
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Raw Cacao Powder | |
80 g | Smör | |
1 tsp | Kanel | |
250 g | Digestive original |
Smält smöret till botten, mixa alla ingredienserna till botten och tryck ut i en stor smord springform. Fyllning; Blanda färskost, 1dl socker, cacao, salt och vanilj-socker till en slät smet. Vispa äggen med 1,5dl socker till vitt och fluffigt. Smält chokladen. Vänd ner chokladen, cremefraichen och färskost-blandningen i ägg vispet. Baka i 175 grader ca 60min. Kakan stannar när den svalnar. Blir godare av att stå i kyl en dag eller två. Går utmärkt att frysa.
Servera gärna en god sorbet till eller lättvispad grädde och färskabär.
obs kakan räcker till 16portioner
4 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Raw Cacao Powder EKO Renée Voltaire
5 Bakchoklad Mörk 70% 100g Garant