Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
28 g | Taco Kryddmix Original, (1 paket) | |
100 g | Riven Texmexost, (2 dl) | |
400 g | Krossade Tomater | |
1 dl | Vatten | |
320 g | Tortilla, (1 paket) | |
300 g | Mango, (1 st) | |
1 pc. | Rödlök | |
3 dl | Gräddfil, (1 paket) | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 pc. | Chunky Salsa | |
240 g | Belugalinser, (3 dl) | |
3 pc. | Avokado | |
0,5 dl | Rapsolja | |
0,5 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Röd Paprika | |
200 g | Majskorn, (2 dl) |
Koka linserna i 15–20 minuter. Låt svalna i kokspadet medan övriga tillbehör görs i ordning.
Tärna mango, finhacka lök, skölj och skär paprikan i bitar, skölj majs och salladsblad. Tärna avokado eller mosa till guacamole. Gör tortillabröd om du väljer att baka dem själv.
Finhacka lök till belugalinsröran. Bryn löken i olja i en stor gryta eller panna. Tillsätt tacokryddan, och fräs så att det doftar. Se till att ha tillräckligt med olja, så att det inte bränner fast.
Låt linserna rinna av i en sil. Tillsätt dem i pannan tillsammans med krossad tomat och vatten. Låt puttra cirka 5 minuter. Rör om då och då och smaka av med salt. Ringla lite olja över och rör runt. Toppa med några blad färsk koriander.
2 Krossade Tomater 390g Garant