Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
800 g | Kycklinglårfile | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
0,5 pc. | Grönsaksbuljong | |
2 dl | Vatten | |
1 pc. | Rött vin | |
1 tbsp | Smör | |
3 clove | Vitlök | |
1 pc. | Steklök | |
200 g | Färska champinjoner | |
0,3 pc. | Rotselleri | |
1 pc. | Citron | |
2 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Morötter | |
1 tbsp | Japansk soja | |
3 dl | Ris |
Skala selleri, morot lök och vitlök. Riv morot och selleri, hacka lök och vitlök, dela champinjonerna, skala steklöken. Dela kycklingen till lagom stora bitar, bryn den snabbt. Värm olja och stek selleri, morot mm. Tillsätt kycklingen efter en stund, smålökar, vin, vatten, buljong, soja och lite salt och peppar. Koka 20 min. Servera med citronskal, timjan och ris.