Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 g | Salt | |
100 g | Parmesanost | |
3 dl | Risoni | |
1 pc. | Gul lök | |
1 g | Svartpeppar | |
400 g | Lammfärs | |
100 g | Getost, Chevre | |
4 dl | Vispgrädde | |
1 pc. | Vitlök | |
1 tbsp | Smör |
Koka risonin enligt förpackningen, nästan färdigt. Bryn färs, lök, vitlök och smör i stekpanna. Salta och peppra. Stek svampen i smör. Häll av risonivattnet och lägg tillbaka i kastrullen, tillsätt grädden och koka ihop ca 4 min. Häll i parmesanen och smaka av med salt och peppar. Lägg upp risonin i djupa tallrikar, lägg på lammfärs och svamp. Smula över chevren och garnera med timjan
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria