Skip to main content
Fiskköttbullar
Hemmakock

Fiskköttbullar

45 minEasy
283,25 kr
4 portions 40,04 kr per portion
Fiskköttbullar

1 dlCreme Fraiche Naturell
50 gStorkornskaviar Svart
2 pc.Ägg
0,5 dlVispgrädde
1 pc.Gul lök
1 pc.Potatis
3 pc.Salladslök
1 tbspStröbröd
600 gTorskfilé Fryst
1 tspStrösocker
Instructions
1

skala och finhacka lök, stek mjuk i smör. Mosa en kokt potatis i en bunke, ta en msk och blanda med ägg, ströbröd och låt svälla lite. Blanda i den mixade torsken och stekta löken, sockra, salta och peppra. Blanda till en smidig smet och forma små bullar. Stek gyllenbruna i smör. Skär salladslök i mindre bitar, koka några minuter, värm creme fraische och grädde i en kastrull, blanda i kaviar, smaka av med salt och peppar och vänd i löken. Servera med kokt eller pressad potatis