Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
50 g | Storkornskaviar Svart | |
2 pc. | Ägg | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
1 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Potatis | |
3 pc. | Salladslök | |
1 tbsp | Ströbröd | |
600 g | Torskfilé Fryst | |
1 tsp | Strösocker |
skala och finhacka lök, stek mjuk i smör. Mosa en kokt potatis i en bunke, ta en msk och blanda med ägg, ströbröd och låt svälla lite. Blanda i den mixade torsken och stekta löken, sockra, salta och peppra. Blanda till en smidig smet och forma små bullar. Stek gyllenbruna i smör. Skär salladslök i mindre bitar, koka några minuter, värm creme fraische och grädde i en kastrull, blanda i kaviar, smaka av med salt och peppar och vänd i löken. Servera med kokt eller pressad potatis
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's