Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Vanliga Tomater | |
6 tbsp | Olivolja | |
1 dl | Rotselleri | |
3 tbsp | Pinjenötter | |
1 pc. | Lök | |
70 g | Spenat Blad | |
1 L | Grönsaksbuljong | |
2 dl | Gröna Linser Torkade | |
3 dl | Quinoa | |
400 g | Portabellosvamp | |
2 clove | Vitlök | |
1 dl | Parmesanost | |
1 pc. | Citron |
Hacka lök, vitlök och selleri, stek i olja. Häll i quinoa och linser och låt steka nån minut, häll sedan på buljong och låt det koka in, upprepa ca 15 min. Riv eller skiva svampen, stek i olivolja, på med parmesan. Salta och peppra linsotton, vänd ner mer parmesan, pinjenötter och spenat. Servera med svampen.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1