Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 dl | BBQ-Sås | |
1 pc. | Gul lök | |
3 dl | Riven Ost | |
150 g | Mandelmjöl | |
4 pc. | Pitabröd | |
1 dl | Gräddfil | |
1 dl | Ströbröd | |
30 g | Spenat Blad | |
1 pc. | Morötter | |
1 tsp | Vitvinsvinäger | |
200 g | Vitkål | |
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Ägg | |
1,5 dl | Majonnäs |
Sätt ugnen på 200 grader Blanda ihop alla ingredienser till coleslaw (vitkål-salt och peppar) Blanda ost, ägg, ströbröd, mandelmjöl, lök, bbq-sås och salt till bollar, ca 20 st. Hetta upp olja i stekpanna och stek bollarna runtom i ca 6-8 min. Värm pitabröden i ugnen, fyll dem sedan med bollar, colesaw, spenat och tomater
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt