Skip to main content
Fiskfärsbiffar med pepparrot

Fiskfärsbiffar med pepparrot

45 minEasy
270,75 kr
4 portions 39,40 kr per portion
Fiskfärsbiffar med pepparrot

1 pc.Gurka
1 pc.Citron
1 dlDill - fryst
1 pc.Lök
4 tbspKapris
1 pc.Ägg
1 dlVispgrädde
1 tbspSmör
1 dlStröbröd
1 kgPotatis
600 gTorskfilé Fryst
Instructions
1

koka potatisen. Finhacka fisken eller mixa i matberedare. Stek löken lite och rör ihop med grädde, ägg, ströbröd, dill, citronskal och salt. Låt svälla 10 min och blanda sedan med fisken. Forma till små bollar/biffar och stek gyllene i smör. Skala och dela gurkan på längden och skrapa ur innehållet. Dela i bitar och stek tillsammans med kapris i smör. Servera fisken med potatis, kaprisgurka, brynt smör, cirtonklyftor och dill