Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Gurka | |
1 pc. | Citron | |
1 dl | Dill - fryst | |
1 pc. | Lök | |
4 tbsp | Kapris | |
1 pc. | Ägg | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 tbsp | Smör | |
1 dl | Ströbröd | |
1 kg | Potatis | |
600 g | Torskfilé Fryst |
koka potatisen. Finhacka fisken eller mixa i matberedare. Stek löken lite och rör ihop med grädde, ägg, ströbröd, dill, citronskal och salt. Låt svälla 10 min och blanda sedan med fisken. Forma till små bollar/biffar och stek gyllene i smör. Skala och dela gurkan på längden och skrapa ur innehållet. Dela i bitar och stek tillsammans med kapris i smör. Servera fisken med potatis, kaprisgurka, brynt smör, cirtonklyftor och dill
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's