Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Salt | |
3 pc. | Salladslök | |
1 tsp | Vitpeppar Malen | |
1 tsp | Potatismjöl | |
1 pc. | Chili | |
400 g | Hokifilé | |
200 g | Potatis | |
1 pc. | Citron | |
3 clove | Vitlök | |
0,5 dl | Ströbröd | |
500 g | Broccoli | |
1 pc. | Sweet Chili | |
1 pc. | Japansk soja | |
3 dl | Basmatiris |
Koka basmatiris. Blanda kokta, mosade potatisar med finstrimlade salladslökar, salt och peppar. Skär hokifilé, tinad och avrunnen, i bitar. Mixa till en färs i matberedare eller med stavmixer. Blanda med potatisen och potatismjöl för hand. Forma till 12 små bollar och vänd i ströbröd. Skär broccoli i buketter, spara stammen. Skala och skär stammen i skivor. Koka buketter och skivor mjuka, ca 5 minuter. Fräs röd chilifrukt (urkärnad och finhackad) och skivade vitlöksklyftor i olivolja i en stekpanna ca 2 minuter. Krydda med salt. Blanda fräset med broccolin. Stek fiskkakorna ca 3 minuter på varje sida i olivolja i en stekpanna. Servera med ris, broccoli, sweet chilisås, japansk soja och gärna en citronklyfta.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko