Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
300 g | Haricot Verts Fryst | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 pc. | Dijonsenap | |
1 pc. | Vitlök Färsk | |
1 pc. | Soltorkade Tomater | |
2,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Kycklingfile |
Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfiléerna och stek dem i en klick smör i en varm panna så att de får en fin stekyta. Salta och peppra ordentligt.
Strimla soltorkade tomater och grovhacka basilika. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna och strö över basilikan.
Rör ut dijonsenap och 2 krm salt i creme fraiche och pressa i vitlöksklyftor. Bred ut blandningen över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 min.
Tina haricots verts i lättsaltat vatten.
Servera kycklingen med haricots verts.