Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Gurka | |
230 g | Tacosås | |
1 dl | Gräddfil | |
1 pc. | Isbergssallat | |
1 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Tacoskal Tubs | |
1 pc. | Taco Kryddmix | |
150 g | Majskorn | |
400 g | Vegetarisk Färs |
Sätt ugnen på 175 grader.
Hetta upp en stor stekpanna och bryn Oumph i lite matfett. Tillsätt tacokrydda när Oumphen börjar bli klar tillsammans med 2 matskedar vatten och 2 matskedar tacosås. Rör om och låt puttra i 2-3 minuter på låg värme.
Skölj salladen. Skölj och hacka resterande grönsaker.
Värm tacoskalen i ugnen i 10 minuter.
Ställ upp tacoskalen på tallrikar och täck botten med salladsblad.
Lägg på köttfärs och sedan hackade grönsaker. Ringla över gräddfil och tacosås och avsluta med riven ost på toppen.