Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 pc. | Aubergine | |
1 pc. | Parmesanost | |
1 pc. | Soltorkade Tomater | |
1 pc. | Halloumi | |
1 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Finkrossade Tomater Vitlök |
Sätt ugnen på 225 grader.
Skiva aubergine i ½ cm tunna skivor.
Hetta upp en grillpanna med olivolja.
Stek aubergineskivorna i någon minut på varje sida så att de blir mjuka. Strö på salt och svartpeppar. Lägg upp på ett fat.
Skär halloumiosten i bitar och lägg en bit på varje aubergineskiva.
Lägg på en soltorkad tomat och några basilikablad och rulla ihop.
Lägg på i en smord ugnsfast form.
Skala och hacka lök och vitlök fint.
Hetta upp en kastrull med olivolja.
Bryn lök och vitlök i några minuter.
Tillsätt balsamvinäger och rör om.
Blanda ner krossade tomater och låt koka i ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Strö på lite hackad färsk basilika över tomatsåsen.
Häll tomatsåsen över auberginerullarna och strö på parmesanost.
Gratinera i ugnen i ca 15 minuter.