Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
700 g | Kycklingfile Fryst | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt | |
1 tsp | Rosmarin - torkad | |
1 tbsp | Olivolja | |
Tomatsås | ||
400 g | Tomatsås | |
Potatis | ||
600 g | Potatis Fast | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
Tillbehör | ||
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Salt | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Gurka | |
200 g | Vanliga morötter |
Sätt ugnen på 200 grader. Tina kycklingen.
Potatis: Tvätta och skär potatisen i klyftor. Lägg klyftorna på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak. Blanda om ordentligt och rosta i ugnen ca 30 min.
Tillbehör: Skala och skiva morötter och skölj och skiva gurka. Blanda i en skål och tillsätt olja, balsamvinäger och en nypa salt.
Kyckling: Krydda kycklingfiléerna med salt, peppar och rosmarin på båda sidor.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek filéerna på medelhög värme ca 2 min på varje sida.
Tomatsås: Värm tomatsåsen i en kastrull på spisen.
Servera den rosmarinstekta kycklingen med klyftpotatis, tomatsås och tillbehör.
Näringsvärde: 692 kcal, 43 g protein, 39 g fett, 39 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt