Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tsp | Matolja | |
2 tbsp | Kinesisk soja | |
140 g | Bacon Skivat | |
1 dl | Riven Magerost | |
4 dl | Grönsaksbuljong | |
500 g | Kycklingfile | |
1 tsp | Salvia - torkad | |
2 tbsp | Balsamvinäger | |
300 g | Svamp | |
2 dl | Arborioris |
Dela filéerna på längden och krydda med salvia. Rulla in kycklingbitarna i bacon. Lägg dem i en ugnssäker form och droppa över balsamvinäger och soja. Stek i mitten av ugnen ca 20 min i 225°. Borsta svampen och dela den i bitar, fräs i oljan i en gryta. Blanda i riset och fräs ytterligare några minuter under omrörning. Koka buljong och tillsätt någon dl i taget och rör om. Låt koka i ca 20 min, rör i osten och låt den smälta. Smaka av med salt och peppar. Servera med kyckling och sallad.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta