Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 kg | Kycklingfile | |
2 tbsp | Kinesisk soja | |
1 pc. | Hönsbuljong | |
4 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Dragon - torkad | |
1 krm | Vitpeppar | |
Blomkålsris | ||
50 g | Sockerärta Färsk | |
1 pc. | Blomkål | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Hönsbuljong |
Gör så här
Börja med att dela kycklingfileerna i mindre bitar och bryn en fin yta på dom i stekpannan.
Häll sedan på grädde, vitpeppar soja och dragon. Smula även i buljongen (hönsbuljong utan glutamat). Låt det sedan koka ihop och låt kycklingen bli genomstekt.
Smaka av med salt. Riv sedan blomkålshuvudet i ett rivjärn på det grövsta och stek sedan i rikligt med smör. Krydda med salt, peppar och smula ner hönsbuljongtärningen. Skär sockerärtorna i mindre bitar och vänd ner i blomkålsriset.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria