Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Vetemjöl | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 dl | Mellanmjölk | |
300 g | Haricot Verts Fryst | |
1 tsp | Vitvinsvinäger | |
1 krm | Salt | |
35 g | Gräslök - fryst | |
1 tbsp | Flytande Smör | |
1 pc. | Zucchini | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
500 g | Spaghetti |
Koka pastan och tillsätt haricot verts mot slutet.
Grovriv zucchini och fräs med smör på medelvärme. Strö över vetemjöl och rör runt. Häll på mjölk, lite i taget samt crème fraîche.
Tillsätt kycklingbuljong, vitvinsvinäger, 2/3 av gräslöken och salt. Låt sjuda på svag värme.
Skär laxfilén i små tärningar. Krydda med salt. Lägg ned laxen i såsen och låt sjuda till fisken är genomkokt.
Toppa såsen med 1/3 av gräslöken.
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt