Skip to main content
Canestedts lax

Canestedts lax

15 minEasy
274,60 kr
4 portions 42,73 kr per portion
Canestedts lax

2 tbspVetemjöl
1 dlCreme Fraiche Naturell
2 dlMellanmjölk
300 gHaricot Verts Fryst
1 tspVitvinsvinäger
1 krmSalt
35 gGräslök - fryst
1 tbspFlytande Smör
1 pc.Zucchini
500 gLaxfilé Fryst
500 gSpaghetti
Instructions
1

Koka pastan och tillsätt haricot verts mot slutet.

2

Grovriv zucchini och fräs med smör på medelvärme. Strö över vetemjöl och rör runt. Häll på mjölk, lite i taget samt crème fraîche.

3

Tillsätt kycklingbuljong, vitvinsvinäger, 2/3 av gräslöken och salt. Låt sjuda på svag värme.

4

Skär laxfilén i små tärningar. Krydda med salt. Lägg ned laxen i såsen och låt sjuda till fisken är genomkokt.

5

Toppa såsen med 1/3 av gräslöken.