Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tsp | Fransk Senapssås | |
4 pc. | Laxfilé | |
20 g | Dill - fryst | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
3 tbsp | Caviar & Stenbitsrom | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 dl | Vatten | |
3 tbsp | Hummerfond Buljong | |
3 dl | Basmatiris |
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Lägg laxar i en form.
Koka ihop crème fraiche, grädde, vatten, hummerfond och senap.
Blanda i dill och stenbitsrom i såsen.
Häll såsen över laxbitarna.
Gratinera i 225 grader i ca 25 minuter.
1 Fransk Senapssås 3 3x2,25d Blå Band
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko