Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 tbsp | Persilja - fryst | |
2 tsp | Fiskbuljong | |
2 dl | Matlagningsvin Vitt | |
2 pc. | Vitlök | |
2 dl | Vispgrädde | |
3 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Citron | |
1 pc. | Chilipeppar Färsk | |
500 g | Skaldjursmix |
Koka pastan enligt anvisning så den är nästan klar.
Under tiden pastavattnet kokar, hacka vitlök och peppar, bryn i en stor gryta med rivet citronskal och olivolja.
Hacka persiljan och lägg i tillsammans med fiskfonden.
Lägg i skladjursblandningen, häll på vinet, lägg på lock och låt koka i 2-3 min. Häll i grädde och låt sjuda. Smaka av med salt och peppar.
Häll skaldjursblandningen över den avrunna pastan. Servera!