Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,1 pc. | Dill - färsk | |
0,3 tsp | Dijonsenap | |
0,5 pc. | Rödlök | |
2 krm | Flingsalt | |
0,2 pc. | Gurka | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
40 g | Romansallat | |
1 pc. | Ägg | |
1 pc. | Vanliga Tomater | |
2 tbsp | Kvarg 10 procent | |
70 g | Tonfisk i Vatten |
Koka ägget, gärna så att gulan är lite rinnig.
Skär tomat, gurka och sallad i bitar. Strimla rödlöken tunt. Häll av vattnet från tonfisken.
Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar.
Lägg upp sallad med rödlök och tonfisk i mitten. Toppa med ägg och en klick dillcrème.
Recept och Rekvisita: Jean Dubost, Laguiole
Näringsvärde: Energi (kcal) 233,7, Protein (g) 26,6, Fett (g) 9,5, Kolhydrater (g) 9,2
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria