Skip to main content
Tonfisksallad med ägg och dillcrème
Mathem

Tonfisksallad med ägg och dillcrème

30 minEasy
191,20 kr
1 portion 28,55 kr per portion
En fräsch och mättande sallad för dig som följer 5:2 dieten.

0,1 pc.Dill - färsk
0,3 tspDijonsenap
0,5 pc.Rödlök
2 krmFlingsalt
0,2 pc.Gurka
1 krmSvartpeppar Malen
40 gRomansallat
1 pc.Ägg
1 pc.Vanliga Tomater
2 tbspKvarg 10 procent
70 gTonfisk i Vatten
Instructions
1

Koka ägget, gärna så att gulan är lite rinnig.

2

Skär tomat, gurka och sallad i bitar. Strimla rödlöken tunt. Häll av vattnet från tonfisken.

3

Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar.

4

Lägg upp sallad med rödlök och tonfisk i mitten. Toppa med ägg och en klick dillcrème.

5

Recept och Rekvisita: Jean Dubost, Laguiole

6

Näringsvärde: Energi (kcal) 233,7, Protein (g) 26,6, Fett (g) 9,5, Kolhydrater (g) 9,2