Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Strösocker | |
3 dl | Vispgrädde | |
4 pc. | Ägg | |
90 g | Polkagrisar | |
1 tbsp | Vaniljsocker |
Krossa polkagrisarna. Dela äggen och vispa äggulor och socker.
Blanda ner polkagriskrosset i sockersmeten.
Vispa grädden i en annan bunke. När det blir spår i grädden är den klar. Häll grädden i äggblandningen.
Häll i glassmaskinen och kör den tills glassen är klar. I min maskin är den klar då smeten fortfarande är något lös. Häll upp i bunke och ställ i frysen i någon timme.
Ps. Har du ingen maskin så häller du i en bunke, ställer i frysen. Ta ut den varje halvtimma och rör runt lite. Det går bra det också.
1 Polkagrisar 375g Svenskt Godis