Skip to main content
Italiensk färsbiff på ciabatta
Hemmakock

Italiensk färsbiff på ciabatta

30 minEasy
30 360,31 kr
4 portions 7 520,73 kr per portion
Italiensk färsbiff på ciabatta

2 pc.Ciabatta
1 pc.Ägg
20 pc.Svarta oliver med kärnor
2 stalkBasilika
1 tspSalt
400 gNötfärs
2 tbspPinjenötter
1 pc.Rödlök
100 kgRiven Parmesanost
1 krmSvartpeppar Malen
1 pc.Vitlök
2 tbspOlivolja
12 pc.Soltorkade Tomater
50 gRuccolasallat
Instructions
1

Blanda färsen med ägget. Tillsätt 2 pressade vitlöksklyftor, ost, basilika, nötter, salt och peppar. Arbeta till en smidig färs. Forma färsen till 4 jämna biffar. Klyv brödet. Pensla biffar och bröd med olivoljan. Grilla biffarna ca 5 minuter per sida. Grilla bröden vid sidan om 2-3 minuter. Skala och skiva löken, skölj salladen. Fördela lök, sallad och soltorkade tomater på bröden. Lägg på de grillade biffarna och strö över oliverna. Servera genast.