Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Ciabatta | |
1 pc. | Ägg | |
20 pc. | Svarta oliver med kärnor | |
2 stalk | Basilika | |
1 tsp | Salt | |
400 g | Nötfärs | |
2 tbsp | Pinjenötter | |
1 pc. | Rödlök | |
100 kg | Riven Parmesanost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Vitlök | |
2 tbsp | Olivolja | |
12 pc. | Soltorkade Tomater | |
50 g | Ruccolasallat |
Blanda färsen med ägget. Tillsätt 2 pressade vitlöksklyftor, ost, basilika, nötter, salt och peppar. Arbeta till en smidig färs. Forma färsen till 4 jämna biffar. Klyv brödet. Pensla biffar och bröd med olivoljan. Grilla biffarna ca 5 minuter per sida. Grilla bröden vid sidan om 2-3 minuter. Skala och skiva löken, skölj salladen. Fördela lök, sallad och soltorkade tomater på bröden. Lägg på de grillade biffarna och strö över oliverna. Servera genast.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria