Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pajdeg | ||
75 g | Smör | |
2,5 dl | Vetemjöl | |
0,75 dl | Kvarg 10 procent | |
Fyllning | ||
3 dl | Mellanmjölk | |
3 pc. | Ägg | |
100 g | Roquefort | |
0,5 tsp | Salt | |
1,5 dl | Riven Magerost | |
1 krm | Svartpeppar |
Hacka smöret och blanda med mjölet till en gryning massa. Tillsätt kesella och blanda snabbt till en deg.
Tryck ut degen i 16–18 små aluminium formar. Ställ formarna i kylen och låt dem vila i ca 30 minuter.
Vispa ihop ägg och mjölk. Tillsätt salt och peppar. Rör ner den rivna osten.
Smula mögelosten och fördela den i aluminiumformarna. Häll över äggstanningen.
Grädda på 225 grader i cirka 15 minuter.
Photo:
Ann-Charlotte Fägerlind
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria