Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Timjan | |
1 clove | Vitlök | |
250 g | Svamp | |
2 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Citron | |
250 g | Tagliatelle | |
1 dl | Standardmjölk | |
2 dl | Matlagningsgrädde | |
250 g | Broccoli |
Koka upp vattnet till pastan.
Hacka löken och dela svampen (helst champinjoner och kantareller). Dela broccolin i småbuketter.
Värm olja i en stekpanna och stek champinjonerna hårt, lägg i kantarellerna på slutet. Tillsätt löken och låt den mjukna. Pressa ner vitlöken i såsen. Häll i grädde och mjölk samt krydda med timjan, peppar och salt. Låt puttra lite och smaka av med citronsaften. Lägg i broccolin.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Blanda sås och pasta när både broccolin och pastan är al dente.
på tillbehör: Skiva en ciabatta och gnid in vitlök. Ringla lite olivolja över och sätt in i ugn cirka 200 grader. Klart när bröden är krispiga och har fått färg.