Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 dl | Cashewnötter Naturella | |
1 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
Fiskgryta | ||
400 g | Krossade Tomater | |
1 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 tbsp | Rapsolja | |
2 dl | Vispgrädde | |
600 g | Torskrygg Fryst | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
35 g | Kryddmix Tikka Masala | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 clove | Vitlök |
Skala och strimla löken. Finhacka vitlöken. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn lök och vitlök någon minut. Häll på tomater och grädde. Tillsätt kryddblandningen och honungen. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Skär paprikan i skivor. Bryt broccolihuvudet i små buketter. Tillsätt grönsakerna i grytan. Skär fisken i bitar och lägg ner. Låt sjuda några minuter. Strö över färsk koriander.
Rosta nötterna i en torr panna. Strö på lite salt. Lägg upp i en skål och servera till fiskgrytan tillsammans med turkisk youghurt.
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel