Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
150 g | Halloumi | |
4 tbsp | Pesto Grön | |
250 g | Körsbärstomater | |
Tomatsoppa | ||
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt | |
6 dl | Vatten | |
400 g | Hela Tomater Konserverade | |
1 pc. | Gul lök | |
2 clove | Vitlök | |
1 krm | Chiliflakes | |
1 tbsp | Basilika - torkad | |
1 tbsp | Grönsaksbuljong |
Skala och hacka lök och vitlök. Hetta upp en kastrull med olja och bryn löken i några minuter. Tillsätt konserverade hela tomater, basilika, buljongpulver (inte förmycket) och vatten. Låt koka upp och smaka av med salt, peppar och chiliflakes. Lägg soppan i en matberedare och mixa ihop eller använd en stavmixer. Koka upp soppan igen och smaka eventuellt av med mer salt och peppar.
Skär halloumin i bitar och stek i olja i några minuter. Lägg halloumin i en skål och blanda med pesto. Skär tomaterena i mindre bitar och blanda ner dem i skålen. Häll upp soppan i skålar och toppa med ost- och tomatblandningen. Garnera med en basilikakvist.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria