Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Vispgrädde | |
2 krm | Torkad gurkmeja | |
2 krm | Spiskummin | |
100 g | Riven kokos | |
50 g | Cashewnötter Naturella | |
2 tbsp | Smör | |
200 g | Färsk bladspenat | |
2 clove | Vitlök | |
600 g | Kycklinglårfile |
Strö salt och peppar på kycklingen. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn filéerna runt om i 10 minuter. Lägg nötterna och vitlöken i en matberedare och mixa några minuter. Tillsätt mixen i stekpannan tillsammans med kokos och kryddor. Rör runt ordentligt och häll på grädde. Låt koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Hacka spenaten och tillsätt i grytan och servera.
4 Babyspenat Färdigsköljd Klass1