Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Citron | |
1 tbsp | Smör | |
125 g | Färskost Vitlök | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 dl | Vispgrädde | |
200 g | Rödkål Färsk | |
0,5 dl | Pumpakärnor | |
1 dl | Parmesanost | |
600 g | Kycklinglårfile |
Strö salt och peppar på kycklinglårfiléerna. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn runt om i några minuter. Häll på grädde och lägg i vitlöksosten. Låt koka i 10 minuter. Späd med vatten om såsen blir för tjock.
Strimla rödkålen fint och lägg den i en skål. Häll på lite olja, citronsaft och strö på salt och peppar. Blanda om och garnera med bladpersilja. Servera kycklingen med rödkålssalladen och strö över pumpafrön och riven parmesanost.